Contact & Prijzen

Portretfotografie

Een mooi portret van jezelf laten maken is altijd een goed idee. Bijvoorbeeld omdat je ondernemer bent en je jezelf professioneel wilt neerzetten online. Maar een shoot om meerdere portretten te schieten voor bijvoorbeeld je social media kanaal kan ook! Maak bijvoorbeeld binnen 1 dag content voor een hele maand. 

Bij het kiezen van mij als fotograaf kies je ook voor mijn stijl van fotografie. De nabewerking is daar een belangrijk onderdeel van en is inbegrepen in de prijs. 

Gebruik je je eigen filters op foto's om een eigen stijl te creëren op Social Media dan pas ik een basis nabewerking voor je toe.

Evenement

"Ik ben er voor de kleine intieme evenementen, zoals je kleine warme bruiloft, verlovingsfeestje of dinnerparty en ook voor de grotere evenementen."

Wanneer je een evenement organiseert dan heb je over veel zaken nagedacht. De ervaring van je gasten, de aankleding de activiteiten en ook de samenwerking met andere ondernemers. Hier wil je op kunnen terugkijken om de sfeer weer te proeven en om de gasten en de mensen waarmee je hebt samengewerkt deze ervaring ook weer terug te geven. 

Voor de grote evenementen is het uiteraard belangrijk voor het succes van de volgend editie dat potentiële bezoekers kunnen zien hoe leuk het was. Dus schroom niet om jouw evenement professioneel vast te laten leggen!


Content

Om je als ondernemer of organisatie bezig te houden met dat waar je hart sneller van gaat kloppen is het belangrijk om professionals in te zetten voor die klussen die jou afleiden van je passie.

Een van die dingen is op kwalitatief niveau de inhoud van jouw werk in beeld te brengen voor bijvoorbeeld je netwerk, subsidieverstrekkers, investeerders, je doelgroep en voor op je social media kanalen.

Huur mij in om te helpen jouw passie, dienst en verhaal om te zetten in documentaire beelden en portretten voor bijvoorbeeld je website, jaarverslag, social media kanalen, LinkedIn en Flyers. En gebruik zo je eigen originele content op jouw kanalen.

Prijzen Portretfotografie

Pakket 1 portret

1 uur fotografie € 100

Pakket 2 portret 

3 uur fotografie om content te maken voor jouw social media kanalen  € 265* Alle prijzen zijn inclusief reiskosten & (basis) nabewerking, exclusief BTW

Prijzen Event Fotografie

Pakket 1 Event

1 uur fotografie € 100

Pakket 2 Event

Een dagdeel fotograferen (max 4 uur) € 365 euro

Pakket 3 Event

Een hele dag fotograferen (max 8 uur) € 765 euro

Prijzen content Fotografie voor (beginnende) ondernemers & organisaties

Pakket 1  content fotografie

5 uur fotografie (max 3 maanden)€ 465

Pakket 2 content fotografie

10 uur fotografie (max 6 maanden)
€ 965

* De uren zijn te verdelen over het aangegeven tijdsbestek en kunnen dus ingezet worden op verschillende momenten voor een diversiteit aan inhoud.

Using Format